Kalendarium

Soltrumman

Healing Sound Bath

 

Lördag 16 november, kl 11:00-12:30


En unik sammansmältning av toner med ”hands on” healing


Kom som du är och ta emot toner och healing i en unik kombination.

Du kommer att ligga bekvämt på en yogamatta och ta emot toner från klangskålar och andra klanginstrument, trumma samt toning/sång.


Varje deltagare kommer att få en stunds intuitiv healing och beröring från Ann-Charlott. Sara skapar med sin röst och utvalda instrument en väv av vibrationer rik på övertoner.

Du kommer att få uppleva en ökad känsla av harmoni och en djupgående avslappning, som kan ge plats till kroppens självläkande förmåga.

Läs gärna mer under sound healing


Ledare: Sara Riera, sound healing, frigörande dans, chakraterapi.

              Ann-Charlott Enetoft, healing och zonterapi sedan 30 år.

Plats: mayu yoga & hälsa, Torggatan 4 A 3 tr (ej hiss)

Investering: 300 kr.

Anmälan: 100 kr till Sara Riera, Bg 572-0297. Begränsat antal deltagare. Skicka ett e-postmeddelande till Sara innan du betalar in din anmälan. Uppge tydligt namn och adress alt. telefonnummer på din anmälan. Du kommer därefter att få en kallelse via e-post. 

Din Yoga din Dans


Lördag 14 december 9:30-13:00 


Både yoga och dans utgår från det unika i dig och hjälper dig att hitta ditt sätt att komma hem i din kropp.

Vi kommer att börja dagen med dans med fria rörelser där vi landar i kroppen och i närvaro. Vi fortsätter med yinyoga, som är en stillsam form av yoga där du vilar i positionerna i några minuter för att kunna slappna av i både kropp och sinne och därigenom ge mer plats till dig själv. Förmiddagen avslutas med en meditativ avslappning till klanginstrument och toning. 

Tid: Lördag 14 december kl. 9:30-13:00
Plats: mayu yoga & hälsa, Torggatan 4 A, 3 tr, Linköping
Investering: 680 kr inklusive fika 
Ledare:  Manuela Endrich, yogalärare och Ayurvedisk hälsorådgivare
               Sara Riera, Frigörande Dans inspiratör, barnmorska, terapeut

Anmälan: 200 kr till Sara Riera, Bg 572-0297. Begränsat antal deltagare. Skicka ett e-postmeddelande till Sara innan du betalar in din anmälan. Uppge tydligt namn och adress alt. telefonnummer på din anmälan. Du kommer därefter att få en kallelse via e-post. 

Drömcirkel

Drömma och växa tillsammans

 

Startar torsdag 10 oktober, kl 17:00-18:30


Vad om du skulle ge dina drömmar mer plats och återupptäcka magin som du hade tillgång till som barn?


Med nyfikenhet och en känsla av förundran kommer vi att fördjupa oss i våra personliga symboler och göra övningar som kan hjälpa dig att öppna dig mer för ditt drömmande, stärka kontakten med din intuition och din själs röst. Vi kommer att se på hur vi kan arbeta med vår intention och hur den kan hjälpa oss att få större klarhet och perspektiv, komma framåt med vårt drömmande och med våra livsdrömmar.


Vi möts fem gånger under hösten med utgångspunkt i vårt drömliv, både nattdrömmar och hur de sammanvävs med vårt vakna vardagsliv, som ett samtal mellan Dig och Livet.


Gruppens styrka ligger i att vi kan stödja och inspirera varandra, spegla oss, både i det som vi upplever som hinder i oss, men också våra styrkor, som vi ofta har svårare att ta till oss. Att dela drömmar med varandra skapar förtrolighet och värme och en känsla av samhörighet mellan människor som möts över tid med intentionen att växa och drömma tillsammans. 


Tider: torsdag 10 okt, 17 okt, 24 okt, 31 okt och tisdag 5 nov.

Plats: Atlantis Friskvård, Linköping.

Investering: 850 kr 

Kursledare: Sara Riera.

Anmälan: 850 kr till Sara Riera, Bg 572-0297. Begränsat antal deltagare. Skicka ett e-post meddelande  innan du betalar in. Uppge tydligt namn och adress alt tel nr på din anmälan. Du kommer därefter att få en kallelse via e-post.


Foto: Marian Riera

Dans och ljudresa - Sound journey


Tisdag 24 september, 22 oktober och 19 november

kl 16:45-18:00


Hösten 2019 har vi en sluten grupp där vi möts 3 gånger. Vi får då möjlighet att fördjupa och utveckla tillsammans, i en trygg grupp.


Vi börjar kvällen med en kortare dans för att landa i kroppen och närvaron. Därefter får du ligga bekvämt på en yogamatta och ta emot ljudvibrationer från klangskålar och andra klanginstrument, schamansk trumma samt toning/sång. Ljudet skapar en väv rik på övertoner, ett bad av vibrationer som påverkar på djupet och lämnar kvar en känsla av avslappning och harmoni samt hjälper kroppen att sänka stressnivåerna och gå in i återuppbyggnad och självläkning.

Vi kommer att göra övningar som kan hjälpa dig att få tillgång till en större känsla av frihet och närhet till dig själv. 

 

Plats: mayu yoga & hälsa

Investering: 600 kr 

Kursledare: Sara Riera.

Anmälan: 600 kr till Sara Riera, Bg 572-0297. Begränsat antal deltagare. Skicka ett e-post meddelande  innan du betalar in.

Uppge tydligt namn och adress alt tel nr på din anmälan. Du kommer därefter att få en kallelse via e-post.

 

Copyright, Sara Riera 2019

Bild Sara Riera och Magnus Riera