Behandlingar

Behandlingar

One-to-one sessions


Vi lever i ett kontinuum av vibration, vilket speglar sig även i hur sammanflätade kroppen, känslorna, tanken, själen och anden är. Det är vi människor i vår perception som har lärt oss att avgränsa den mänskliga erfarenheten i olika delar.


Terapierna jag erbjuder kompletterar varandra väl. Vi kan därför se över vad just du behöver för att stödja dig i din process och skräddarsy sessionen efter behov.


Du kan välja att boka en session bland följande här nedan, boka en session på plats, online eller via telefon på distans.


Kontakta mig gärna om du vill att vi samtalar om det som skulle passa dig bäst.

Oftast är det en fördel att komma flera gånger över en tidsperiod, för att följa upp och fördjupa det som sker under första sessionen och tiden emellan.


Här är exempel på vad du kan få hjälp med under och efter en session:


Ökad mängd energi och livsglädje

minskad smärta

Ökad insikt

Bättre kontakt med din kropp och dina känslor

Förändrade relationer, både till dig själv och andra


Det är en process som kan vara utmanande, men också väldigt berikande.


Under en enskild behandling är det din inneboende intelligens, sammanvävd med min intuition, erfarenhet och lyhördhet som terapeut, som leder oss vidare. Det är därför ett möte aldrig blir likt det andra, eftersom varje människa är unik. 


Följ de olika länkarna:


 Alchemical sound Healing       Levande Samtal         Chakraflödesterapi   


Du kan även boka samtal och distanshealing via Zoom/Skype eller telefon. "Jag heter Roxana och bor i Peru. Jag gjorde en session via Skype med Sara som var en otrolig upplevelse. Sara är vänlig, med stor medkänsla och är mycket skicklig i det hon gör. Därför kan jag rekommendera henne verkligen. Hon hjälpte mig både fysiskt och emotionellt och jag mår nu mycket bättre. Jag kommer verkligen att fortsätta med fler sessioner."


RoxanaInvestering: 60 min: 950 kr.   90 min: 1250 kr