Chakraflödesterapi

Ambres Chakraflödesterapi


Chakraflödesterapin bidrar till att skapa och återfå balans i människans energisystem, vitalisera och stärka kroppens  självläkningsförmåga. Människans fysiska kropp och energisystem är sammanvävda och blir mer subtila ju längre ut från den fysiska kroppen vi rör oss. I grunden är allt uppbyggtav energi. Människans sju huvudchakran fördelar energin i kroppen via mindre flöden och punkter som är kopplade till de olika organen. 

Vid påfrestningar, långvariga hämmande föreställningar och känslor blir chakrasystemets funktion nedsatt. Chakraflödesbehandlingarnas avsikt är  att öppna, balansera och vitalisera livsflödena. 


Chakraflödesterapin består bland annat av:


Chakraflödesmassage

En djup helkroppsmassage med olja som följer energiflödena på kroppens fram och baksida. Behandlingen är djupt avslappnande och hjälper kroppen att grunda sig och rensa spänningar som kan blockera livsflödena. Den vitaliserar, sänker stressnivåerna och främjar kroppens självläkande förmåga.


90 min: 1050 kr


Avstrykningsmassage

En lättmassage där terapeuten använder sig av lätta strykningar över kroppen i ett bestämt mönster. Det är en starkt lugnande behandling som är särskilt lämplig vid stress eller vid smärta när det är svårt med vanlig djupare massage. Beröringen frisätter oxytocin som är kopplad till välmående och smärtlindring. 


60 min: 750 kr.


Eterkroppsbehandling

En energibehandling som rensar i eterkropssfältet och hjälper till att frigöra blockerad energi  som byggs upp utifrån våra inlärda tanke och känslomönster. Behandlingen underlättar därför vid exempelvis livstilsförändringar när du behöver hjälp att frisläppa gamla vanor och mönster.


60 min: 750 kr


Ytterligare behandlingar inom chakraterapin är, bland annat: chakrafältsbehandling, chakrapunktsavstämning, chakrabalansering, mm.

Fråga mig gärna om du vill veta mer.