Behandlingar

Soltrumman

Behandlingar, enskilda sessioner


Du kan välja att boka en session bland följande här nedan, eller kontakta mig om du vill att vi samtalar om det som skulle passa dig bäst just nu.


Ofta är det en fördel att komma flera gånger, för att följa upp och fördjupa det som sker under första sessionen och tiden emellan. Under tiden emellan sessionerna kan du vara uppmärksam på det som eventuellt har väckts och kommit i flöde hos dig. Många upplever en ökad mängd energi och livsglädje efter en session, minskad smärta, mindre svullnad, eller andra symtom kan också bli lindrade. Det kan komma andra reaktioner, exempelvis i form av nattdrömmar, känslor, minnen eller förändringar i dina relationer.  Det är en process som kan vara utmanande, men också väldigt berikande.


Terapierna jag erbjuder kompletterar varandra väl. Vi kan därför se över vad just du behöver för att stödja dig i din process. Vi lever i ett kontinuum av vibration, vilket speglar sig även i hur sammanflätade kroppen, känslorna, tanken, själen och anden är. Det är vi människor i vår perception som har lärt oss att avgränsa den mänskliga erfarenheten i olika delar.


Under en enskild behandling är det din inneboende intelligens, sammanvävd med min intuition, erfaranhet och lyhördhet som terapeut, som leder oss vidare. Det är därför en intuitiv behandling aldrig blir lik den andra, eftersom varje människa är unik. 


Frequency + intention = Healing

Jonathan GoldmanFölj de olika länkarna för att läsa mer:


 Tonhealing       Levande Samtal         Chakraflödesterapi   


Du kan även boka samtal och Tonhealing via Skype eller telefon.


Här är en kommentar från en klient efter en session Tonhealing via skype:  


"Jag heter Roxana och bor i Peru. Jag gjorde en session via Skype med Sara som var en otrolig upplevelse. Sara är vänlig, med stor medkänsla och är mycket skicklig i det hon gör. Därför kan jag rekommendera henne verkligen. Hon hjälpte mig både fysiskt och emotionellt och jag mår nu mycket bättre. Jag kommer verkligen att fortsätta med fler sessioner."


RoxanaInvestering: 60 min: 700 kr.   90 min: 950 kr

Copyright, Sara Riera 2020

Bild Sara Riera och Magnus Riera