din yoga din dans

Din yoga Din dans


I de liv vi lever idag blir det lätt att vi tappar bort oss själva och ibland förlorar kontakten med kroppen.

Både Yoga och Dans kan hjälpa dig att återknyta kontakten med din kropp och din närvaro. Med hjälp av varsamma rörelser, mindfulness och andning skapar yogan en känsla av avslappning och närvaro. I dansen kan vi låta kroppen leda sig själv till inspirerande musik, helt utan krav och utan några förutbestämda ramar. 


Jag samarbetar med Manuela Endrich på mayu yoga & hälsa och i juni 2018 hade vi en första workshop där vi sammanförde Yoga och Frigörande dans. Workshopen blev snabbt fullbokad och sedan dess har vi hållit i flertalet tillfällen med varierande teman och upplägg.


Kommentarer från en deltagare: 


"Jag var med på en tre-timmars workshop som leddes av Sara och Manuela. Cirka ett år innan hade jag genomgått cellgiftsbehandling och en omfattande canceroperation. Kroppen blev förstås kraftigt försvagad. Under konvalescensen gick jag regelbundet på yinyoga vilket hjälpte mig att slappna av i kroppen och sinnet. Saras och Manuelas workshop tog mig ett steg längre och gav mig en djupare avslappning än vad jag då upplevt på länge. Härlig kombination med yinyoga, dans och avslappning. Samspelet mellan Manuela, Sara och oss i gruppen gav kraft.

 

"Under den här lite längre workshopen (heldag) kunde man släppa loss! Som 60+ man som känner sig stel i lederna var det verkligen en skön dag. Kombinationen med yinyoga, meditation och toning gjorde att hela kroppen och hela själen fick sitt. Sara och Manuela gav oss både styrning och frihet att vara inne i oss själva eller börja samspela med någon annan i rummet, helt enligt egen önskan. Härligt!"

Per-Olof

 


Information om kommande workshops hittar du under kalendarium

Vi erbjuder även skräddarsydda workshops för företag eller slutna grupper. Kontakta oss gärna för mer information.För information om mayu yoga & hälsa:

www.mayuyoga.se