Sound Healing

Soltrumman

Sound Healing - Helande ljud "The human body is a living resonator for sound"

Hazrat Inayat Khan

sufi mästareSound healing är en av de äldsta kända former av helande. Människor har använt sig av ljud och toner för att finna harmoni, för transformation och för ceremoni. Ljudet från exempelvis klangskålar och den mänskliga rösten skapar kraftfulla vibrationer som påverkar oss människor genom resonans. All materia och energi består av vibrationer, och därigenom alla celler, alla organ i kroppen. Ljud kan lyfta stagnerad energi, vitalisera och stämma om och även påverka de subtila energilagren i människan. 


Ljudet skapar en väv rik på övertoner, ett bad av vibrationer som påverkar på djupet och lämnar kvar en känsla av avslappning och harmoni samt hjälper kroppen att sänka stressnivåerna och gå in i återuppbyggnad och självläkning.Jag erbjuder både enskilda behandlingar och gruppessioner, där ljudets verkan är en viktig komponent och katalysator för att frigöra blockerad energi i olika former och för att öka känslan av välbefinnande och kontakt med dig själv. 

Även i dansen bjuder jag in dig att frigöra din röst genom en fördjupad kontakt med din kropp, din andning och din egen kraft. 


Om du vill få ett smakprov på hur det kan låta när jag sjunger tillsammans med min klangskål, lyssna gärna här:


Healing SongRöst från en gruppdeltagare:


"Sången och klanginstrumenten vävs samman, förstärker varandra, går rakt in i hjärtat, luckrar upp. Det känns som jag svävar i en rymd. Den rationella rösten i huvudet tonar bort.

Så hör jag ett ord: Där! Och allt blir ett, det finns inga former eller gränser längre. Jag blir en del av det oändliga."

Kristina

Copyright, Sara Riera 2020

Bild Sara Riera och Magnus Riera