tonhealing enskilt

Intuitiv sound healing - vokal ljud terapi

enskilda sessioner


Om du känner brist på energi, längtar efter att få mer kontakt med ditt känsloliv, din själs röst, eller upplever spänningar, blockeringar i kroppen. 


En intuitiv behandling som verkar på djupet med hjälp av toning/sång och utvalda instrument som alkemisk singing bowl och shamansk trumma, i samverkan med dig och det som du behöver hjälp med just nu.


Den mänskliga rösten är det mest finstämda instrument som finns, den både lyssnar in och återger de vibrationer som den möter i omgivningen. Det gör även de instrument som jag spelar, som är av hög kvalitet och bidrar med läkande klanger och frekvenser.


Ljudet verkar på cellnivå genom resonans. Behandlingen upplevs som djupt avslappnande och stressreducerande och kan underlätta för blockerad energi på alla nivåer att komma i flöde igen. Förutom ljud arbetar jag även med mina händer, både på energifältet och med lätt beröring på kroppen. 


Läs mer under behandlingar, Sound Healing


Sagt om ljudterapin:


"Saras inkännande och intuitiva sätt ingav ett stort lugn och öppnade upp för det som skulle fram under behandlingen. Toning och det magiskt vackra ljudet från skålen och trumman ledde känslan inåt och tankar kunde jag låta komma och gå. Med stor intuition och klokskap ställde Sara frågor som ibland öppnade upp helt oväntade tankegångar om djupt liggande och bortglömda/förträngda saker. Energin var härligt stillsam och hög."

 Per-Olof ”En underbar inre resa”

"En underbar behandling där ljudet från trumman för mig tillbaka till livets puls och den kraftfulla sången/toningen löste upp djupa spänningar och gamla minnen. Därefter tar tonerna från klangskålen mig till kosmos oändliga rymd och frigör ny energi.

Efter behandlingen kände jag ett lugn och en sinnesro som höll i sig i flera dagar. Det var som att kroppen hittat hem och jag upplevde värme samt ett flöde jag inte gjort tidigare.

Jag rekommenderar verkligen denna behandling och Sara skapade en trygg miljö där jag vågade möta mig själv och med sin starka intuition och närvaro vägledde mig genom kroppens alla lager. Tack för att du finns"


Carina